terima kasih si cantik dan si kacak !

Saturday, April 7, 2012

18 tahun !! bestnya.




:: asalamualaikum ::


happy birthday to you
happy birthday to you
happy birthday happy birthday
happy birthday too you .....

ehem ehem suara memanggil ujan je kan ?? hiihii


nyanyian khas buat sahabat teristimewa . act , birthday dia dua hari lepas . malang nya cikzirajamal dapat mc laa . ta sihat . ta dapat nak update time 5april tu jugak . but walaupun mc belum abes sakit belum hilang ubat belum makan tetap nak update blog jugak .*zira mmg keras kepala .


buat sang kawan yg teristimewa tuu hope panjang umur dan murah rezeki . maaf kek dan hadiah tidak seberape . kalau daddy kita dah jd Dato' kita buat majlis besar2 tuk awak . hihi .








sempat possing2 . haha . mestilah kan . untuk tatapan .


sedekah komen sikit boleh ? terima kasih . datang lagi . :)

6 comments:

M!m!e RoZm!zA rOzMaN said...

sys . . . kek tu beli kat happy angel sg kan?hihi

daya jamal said...

@mimie : mmg puuunn . haha . kantoi laa plak .

jie said...

@mimie : kantoi la pulakk ! haha . diam2 sudahh

kai said...

happy birthday!
semoga dipanjangkan umur dan berjaya dalam hidup
-----------------------
Teruskan Berkongsi Link Blog Anda dengan saya di http://list.encikkai.com/

arzman angah said...

follow:)
http://hazman-arzman93.blogspot.com

jie said...

@arzman angah : thanks . done follow u back :)