terima kasih si cantik dan si kacak !

Saturday, March 17, 2012

dup . dup . dup . SPM

assalamualaikum


hai awak awak semua . hmm . hari ni 17mac2012 dah . berape hari lagi ye ? laa . kire la sendiri . da nak dekat . tapi ta prepare ape . buat laa solat hajat ke ape ke . ni ta, boleh lg update blog . ape nak jd ni . hehe . *kutuk diri sendiri . =_= .

cakap pasal result ni kan sape yg ta takut . tipu laa tu ta takut . hmm . makin dekat makin takut kan . teringat dulu time na amek result pmr . muke badak je . yela . budak budak lagi kan . *tade perasaan langsung . tapi alhamdulillah . okay je result nye . bepatutan laa dgn usaha . ALLAH tu Maha Adil kan .

untuk result spm ni ta tefikir laa dapat straight . tapi kalau dapat okay gak . *malu tapi mahu . cita cita nye tade laa tggi mane . lawyer ? ta mungkin laa . masuk debat kat skola pun kalah . ta minat lawan lawan mulut ni . doktor ? lg lah ta mungkin . cukup laa jd org yg berguna kpd kedua org tua . tp kalau dapat jd pakar matematik ke cikgu ke . okayy jugak . mewarisi makbapak . hehe . okayy laa . last but not least , hope korg yg tgh tggu result tu akan dapat yg terbaik okay ? good luck!


sedekah komen sikit boleh ? terima kasih . datang lagi . :)

2 comments:

NuRul~ said...

Good luck akak for ur SPM..~ Hee :)

jie said...

thanks ye . :)